Glömt / Skapa nytt konto
pathway arrow   Hem arrow Informationstorget arrow Tjänsterarrow Finansiering


Senaste Nytt

DATRON Dental CAD/CAM
Dental CAD/CAM är en 3 ½ - 5 - axlig frä...
M10 Power - maskinen som kombinerar produktivitet och flexibilitet
M10 Power är en treaxlig CNC-maskin som erbjuder ...


 
Meny
Hem
Informationstorget
Branschnyheter
Marknadsplatsen
Skicka in en nyhetInformationstorget -

FöreningsSparbanken hjälper till att finansiera företagets viktiga maskininvesteringar. Oavsätt vilken finansieringsform som behövs är det en bra affär att låta FöreningsSparbanken räkna på investeringarna.

 

De vanligaste finansieringsformerna:

 

Avbetalning

Avbetalning en en förekommande finansieringsform inom verkstadsindustrin. Avbetalning innebär att du som kund äger maskinen, tar upp den i balansräkningen och gör bokföringsmässiga avskrivningar. I normalfallet finansier FöreningsSparbanken upp till 80% av maskinens värde. Resterande del täcks av inbyte alternativt kontantinsats. Avbetalningskontraktet är kundens underlag för momsredovisning. FöreninsSparbanken finansierar momsen till dess företaget får tillbaka den.

 

Leasing

Leasing och hyra är de dominerande finansieringsformerna inom industrin Leasing innebär att FöreningsSparbanken köper maskinen av företagets leverantör. FöreninsSparbanken leasar sedan ut maskinen till kunden. Kunden drar av leasingkostnaden i sin resultaträkning.

 

Hyra

Hyra liknar leasing. I normalfallet är det kundens leverantör som garanterar restvärdet och kunden har inget åtagande efter avtalstidens slut. Detta ger kunden möjlighet att expandera utan att binda upp sig för lång tid. Hyra och leasing är flexibla finansieringslösningar som lätt kan anpassas efter kundens behov. Investeringsen kostnad fördelas jämnt över tiden.

 

 

 

Kontakt:
Websajt:

FöreningsSparbanken Finans AB
Junohällsvägen 1
112 64 Stockholm
Telefon 08-585 92 200 Fax: 08-21 34 67

http://www.foreningssparbanken.se/cgi-bin/finansweb.cgi?frameset=4
 

 


Antal visningar:4245 Senast uppdaterad: 2006-08-30 14:17:06

 
 
  Copyright av MPC System AB